Dr. Fürstner József Zsolt

Dr. Fürstner József Zsolt

 

Dr. Fürstner József 1992-ben végzett fogorvosként a Semmelweis Egyetemen, Budapesten, majd tanulmányait tovább folytatta a Pierre et Marie Curie Egyetemen Párizsban, ahol implantológiából, paradontológiából és orális rehabilitációból diplomázott.

1995-ben a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen fog- és szájbetegségekből szakvizsgát tett Budapesten. Ezután egy fogpótlás implantológiai kurzust végzett el a Würtzburgi Egyetemen. A következő 5 évben klinikai gyakorlatvezető orvosként dolgozott a budapesti SOTE Parodontológiai Klinikán (Prof.Dr. Gera István alatt) és 1996-ban megalapította az Institut de Biotechnologies Dentaires-t Dr. Ifi Jean Claude-al.

Tudásának tovább bővítése érdekében 1998-ban a svéd Göteborgi Egyetemen elvégzett egy kurzus ahol a Bränemark Rendszerről tanult, majd a németországi Stuttgartban szerzett diplomát Cam-Log Implant Rendszerből 2004-ben.

2001 és 2005 között parodontológusként dolgozott a VitalCenter Fogászatnál, a Margitszigeten és 2008-tól Londonban volt implantológus 5 éven keresztül a Forest&Ray-nél.

2005-2014-ig a First Med Klinika fogászati részlegének vezetője volt és jelenleg alapítója és vezetője a Fürstner Fogászatnak.

Hobbijai közé tartozik a síelés, az úszás és a vitorlázás.

Folyékonyan beszél angolul, németül, franciául és olaszul.

Aetna

Allianz

AP Companies

Assist Card

AXA

Bupa

Cigna

CLAL

Class assistance

ECA

Euro-Center

Harel

HTH Wordwide

International SOS

MediHelp

MetLife

MSH International

Savitar Group

TRICARE

United Healthcare

Right Menu Icon