SZÉCHENYI 2020

A Fürstner fogászatot kezelő ES Evident Kft. 2020-ban értesült a Széchenyi 2020 –VEKOP-1.2.6-20-2020 -01106 nevű, Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával lehetővé tett pályázati lehetőségről.

Fogászatunk a modern üzleti kihívásoknak megfelelő gépbeszerzésre, esetünkben 3 db új, amerikai ADEC típusú fogászati kezelőszék vételezésére indította el a pályázati részvételt.

Dr. Fürstner József Főorvos Úr, és a fogászaton dolgozó kollégák együttes elképzelése volt a négy fogászati székünkből háromnak a teljes lecserélése.

A pályázaton sikeresen szerepeltünk, így az említett gépbeszerzési projektre 58,45 %-os támogatással 14.499.769,- Ft -ot nyertünk, mely lehetővé tette a 3 db vadonatúj fogászati szék megvásárlását.

Rendelőnk szükségesnek látta, hogy az új székekkel a gépészet, és a kezelőszobák környezete is megújuljon. Így a rendelőnkben a fogászati székek megérkezése előtt teljes körű felújítást végeztünk saját forrásainkból.

Így az elnyert pályázat segítségével a rendelőnkbe érkező pácienseink modern és korszerű környezetben kapják meg a tőlünk ismert magas színvonalú és teljes körű fogászati ellátást.

A Fürstner fogászat gépészetének, környezetének és arculatának megújulása a Széchenyi 2020-as pályázati finanszírozása nélkül – mely a COVID világjárványra adott Uniós válasz részeként történt -, ilyen komplex mértékben nem valósulhatott volna meg.

A fejlesztési lehetőséget ezúton is köszönjük mind a Magyar Államnak, mind az Európai Uniónak.

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.10.

Aetna

Allianz

AP Companies

Assist Card

AXA

Bupa

Cigna

CLAL

Class assistance

ECA

Euro-Center

Harel

HTH Wordwide

International SOS

MediHelp

MetLife

MSH International

Savitar Group

TRICARE

United Healthcare

Jobb oldali menü ikon