Weboldal jogi nyilatkozata

ES EVIDENT Egészségügyi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Fürstner Dentistry)

minden tőle telhetőt megtesz a naprakész információk biztosítására, beleértve a pontosságot és a teljesség igényét, de felelősséget nem vállal a weboldalon szereplő információk felhasználásából adódó következményekért. Továbbá nem vállal felelősséget a weboldalán szereplő olyan linkekért, amik más természetes vagy jogi személy üzemeltet, ideértve azok oldalait (minden weboldal) és tartalmát. Ugyan ez vonatkozik a weboldalon megjelenő reklámokra, szövegekre, valamint további linkekre is. A külső honlapok bemutatásának módjára, tartalmára és adatkezeléseire semmilyen hatása nincs, így nem tudja azokat befolyásolni, éppen ezért semmiféle felelősséget nem vállal értük. Jelen nyilatkozat vonatkozik a saját honlapjára vezető linkeket tartalmazó oldalakra egyaránt.

A https://furstnerdentistry.hu/ weboldal bármely része hivatkozásként elhelyezhető bármely online tartalomban, előzetes engedély hiányában is. Abban az esetben, ha a Fürstner Dentistry úgy ítéli meg, hogy az identitását, erkölcsi és etikai nézeteit sérti vagy nem méltó körülmények között tüntették őt vagy írásait fel, úgy elrendelheti a linkelés megszüntetését. A linket használatba vevő természetes vagy jogi személy vállalja, hogy a Fürstner Dentistry hazai és nemzetközi, üzleti jóhírnevét tiszteletben tartja. A https://furstnerdentistry.hu/ weboldal tartalmának másodközlése kizárólag írásos engedéllyel történhet. Kérelmét a következő e-mail címre küldheti: reception@furstnerdentistry.hu.

A weboldal tartalmi, illetve formai alkotórészei az engedély beszerzése esetén sem használhatók fel eredeti vagy módosított formában, illetve hivatkozásmegjelöléssel szabad csak alkalmazni. A https://furstnerdentistry.hu/ weboldal írásos tartalmának szerzői jogaival a Fürstner Dentistry rendelkezik. Ezzel eltérő jogállású tartalmak esetében használunk forrásmegjelölést, így ezt, az érintett tartalomra nyilvánvalóvá tesszük.

A https://furstnerdentistry.hu/ weboldal teljes egésze, így az oldalai, a tartalma, a szövegezések, az elrendezések, az adatbázisok, a rajzok és egyéb tartalmi, illetve formai elemekszerzői jogvédelem alatt állnak. Illetéktelen felhasználása polgári, versenyjogi és büntetőjogi felelősséget von maga után.

A megnevezett weboldalon található bármely név, jel, megjelölés, logók és bármely tartalom esetében sem értelmezhető úgy, hogy engedélyt vagy jogot nyújtana bármely, az érintett weboldalon feltüntetésre került védjegy használatára. A védjegy használatára kizárólag a védjegy birtokosa adhat felhatalmazást.

A https://furstnerdentistry.hu/ weboldal védett elemeinek összessége vagy bármely részének, részben vagy egészben történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy előnyszerzés céljából történő műveletei polgári, versenyjogi és büntetőjogi felelősséget vonnak maguk után.

Aetna

Allianz

AP Companies

Assist Card

AXA

Bupa

Cigna

CLAL

Class assistance

ECA

Euro-Center

Harel

HTH Wordwide

International SOS

MediHelp

MetLife

MSH International

Savitar Group

TRICARE

United Healthcare

Jobb oldali menü ikon